Hollanda'da yerli ve yabancı turistlerin gözde ziyaret yerlerinden biri olan dünyanın en büyük lale bahçesi Keukenhof, bu yıl misafirlerini 21 Mart Perşembe günü, 75. yılına özel hazırlanan Renklerin Senfonisi temalı açılış konseri ile ağırlamaya başlayacak. 

Bu hafta ilk ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak olan lale bahçesi 12 Mayıs 2024 tarihine kadar açık kalacak.

Renklerin Senfonisi açılış konseri
Park bu yıl 75’nci açılış yılını kutluyor. Bu nedenle 21 mart günü Molenplein’da saat 12:00, 14:00 ve 16:00’da Keukenhof'ta "Renklerin Senfonisi" adlı gösteri düzenlenecek. Opera sanatçısı Leatitia Gerards ve dansçıların yer alacağı bu şov, zamanda bir müzikal yolculuk sunacak ve ücretsiz olarak izlenebilecek. 

Keukenhof'un tanıtım verilerine göre, yüzde 80’i yabancı turistlerden oluşan ziyaretçiler arasında Hollandalılardan sonra Almanlar, Amerikalılar, Fransızlar, İngilizler ve Çinliler ilk sıralarda yer alıyor. Her gün en fazla 45 bin kişinin parkı gezmesine izin veriliyor. 

Lisse belediyesi sınırları içinde, yer alan Keukenhof lale bahçesi her yıl yaklaşık 1 milyon ziyaretçi ağırlıyor.
©Sonhaber.eu
Fotoğraf: Keukenhof

Hollanda’da her gün ortalama 5 kişi intihar ediyor Hollanda’da her gün ortalama 5 kişi intihar ediyor

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.