Menderes Mahallesi'nde ikamet eden S.A.G. (69), aralarında miras nedeniyle husumet bulunan bacanağı ve komşusu Remzi Vatansever'in (57) bahçede oynayan iki torununu, gürültü yaptıkları iddiasıyla dövdü. Durumu gören Remzi Vatansever ile S.A.G. arasında tartışma çıktı. 

Basında yer alan başka bir iddiaya göre S.A.G. ile bacanağı Remzi Vatansever, yan yana bulunan evlerinin arasına duvar ördü. Remzi Vatansever'in tuğlalardan birini çekmesi ve duvarın yıkılması üzerine iki bacanak arasında tartışma çıktı.

Kavgaya dönüşen tartışmada S.A.G, Remzi Vatansever'i bıçakla yaraladı. Kanlar içinde yerde yatan Remzi Vatansever'i gören, eşi Fikriye Vatansever (54) ve Hollanda'dan ailesinin yanına tatile giden oğulları Şaban Vatansever (34) yardıma koştu. 

Av tüfeğini alıp olay yerine geri döndü
Cinnet geçiren S.A.G., eve giderek av tüfeğini aldı. Olay yerine av tüfeğiyle geri dönen S.A.G., Şaban Vatansever ve Fikriye Vatansevere ateş açtı. Ateş seslerini duyan çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve polis ekibi sevk edildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, anne ile oğlun hayatını kaybettiğini belirlendi.

Ağır yaralanan Remzi Vatansever, Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Fikriye Vatansever ve Şaban Vatansever'in cansız bedenleri savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayın ardından S.A.G. suç aletiyle birlikte evinde yakalanırken, sağlık kontrollerinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.

Olaya ilişkin soruşturma kapsamında S.A.G'nin oğlu B.G. (40) de ekiplerce gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Cenazeler toprağa verildi
Hayatlarını kaybeden anne ve oğulun cenazeleri, İzmir Adli Tıp Kurumundaki otopsi işleminin ardından cumartesi günü yakınlarına teslim edildi.

Cenazeler, Sarnıç'taki Koşukavaklı Hacı Abdullah Camisi'de kılınan namazın ardından Yeni Görece Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Öte yandan, olayda yaralanan Remzi Vatansever'in durumunun ağır olduğu ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi.

Şaban Vatansever

saban vatansever

Remzi Vatansever ve Fikriye Vatansever

fikriye vatansever Remzi

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın