Pazartesi günü Helvoirt kasabası Schoorstraat'ta bir evde gerçekleşen olayda, birkaç haftalık bir bebek hayatını kaybetti. Ailenin komşusu ve eve gelen ambulans ekipleri bebeği hayata döndürmeye çalıştı ancak başarılı olamadı.
 
Polis Salı günü (27.02.2024) yaptığı açıklamada 39 yaşındaki baba ve 34 yaşındaki annenin bebeğin ölümüne sebebiyet verme ihtimaliyle Pazartesi akşamı gözaltına alındığını duyurdu.
 
Basında çıkan haberlerde bebeğe ilk müdahale eden kişinin, ailenin üst komşusu olduğu belirtiliyor. İlk Yardım Diploması olan komşunun ambulans gelene kadar bebeğe müdahale ettiği, babanın ise 112 alarm numarasını aradığı belirtiliyor.

Bebeğe ilk müdahalede bulunan komşu kadın basına yaptığı açıklamada "Buraya sadece iki hafta önce taşınmışlar." İfadesini kullandı ve bebeğin yaklaşık üç haftalık olduğunu aktardı.

Action, Almanya, Belçika ve Hollanda’da kanserojen mutfak gereçlerini geri çağırdı Action, Almanya, Belçika ve Hollanda’da kanserojen mutfak gereçlerini geri çağırdı

Polis, konutta ve çevresinde ölüm olayı ile ilgili geniş çaplı araştırmanın devam ettiğini ve olayla ilgili daha fazla bilgi paylaşımı yapılamayacağını belirtti.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.