Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü, Kuzey Brabant eyaleti,  's-Hertogenbosch kentine bağlı Schijndel belediyesinde bir eve baskın düzenleyen polis ekipleri, karşılarında aranan kişi yerine üç küçük çocuğu bulunan bir aile buldu. 

Bir soruşturma kapsamında aranan bir kişinin bulunduğu varsayılan eve akşam saat 20:30 civarında baskın düzenlendi. Ön kapının kırılarak girildiği evde aranan suçlunun yerine üç küçük çocuklu bir aile ile karşılaşıldı.   

Ev sakinleri büyük bir şok yaşadı. Polis yanlış adrese baskın yapıldığı için aileden özür diledi. 

Böyle bir hatanın nasıl gerçekleşmiş olabileceği henüz bilinmiyor. Sosyal medya platformu X ve Politie.nl sitesinde yapılan açıklamada “Nasıl ilerleyeceğimiz konusunda da kendileriyle yakın temas halindeyiz. Yanlış mülke nasıl girilmiş olabileceği konusu elbette daha fazla araştırılıyor.” ifadesine yer verildi.

©Sonhaber.eu
Fotoğraf: Politie.nl

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş