Apeldoorn polisi Schalkhaar’daki ormanlık alanda kazılmış bir çukur buldu. Polis web sitesinde yayınlanan bir açıklamada; bulunan çukurun, 2021 Mart ayından beri kayıp olan Ercan Öztürk(29) vakasıyla ilişkili olabileceği iddiasında bulunuldu.

Apeldoorn’da ikamet eden ve mart ayından bu yana kayıp olan Ercan Öztürk ile ilgili 8 kasımda gelen bir ihbarı değerlendiren polis, Aralık ayı ortalarında Deventer yakınlarındaki Schalkhaar köyü sınırları içinde yer alan  Wechelerveld ormanında arama yapmıştı. 

Bu arama esnasında bulunan çukurun fotoğrafını bugün paylaşan polis, görgü tanıklarının arandığını duyurdu.

Polisin paylaştığı çukura ait fotoğraflarda, çukurun yanında bir kürek olduğu görülmekte.

28 Mart’ta ortadan kaybolmuştu

Hollanda'nın Apeldoorn kentinde ikamet eden 29 yaşındaki Türk genci Ercan Öztürk, 28 Mart günü evinden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamamıştı. Polise göre;

Ercan, aynı gün akşamüzeri ebeveynlerinin Apeldoorn’daki evine yakın bir nokta olan Zuiderpark civarında bir kişinin arabasına bindi ve ikili Deventer istikametine doğru hareket etti. Ercan’ın Deventer’a varıp varmadığı ise hiçbir zaman öğrenilemedi. 

O dönemde yapılan polis açıklamasında; durum çok şüpheli olarak nitelendirilirken, özellikle karısının hamile olduğu ve Ercan’ın bu durumdan aşırı mutlu olduğunun altı çizilmişti. 

Foto: Politie.nl

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©️SONHABER.EU