HOLLANDA

Hollanda’da Kral Günü: Şemsiye ve güneş gözlüğünüzü yanınıza alın

Kral Günü’nde dışarı çıkacaklar hem güneş gözlüğü hem de şemsiye veya yağmurluklarını yanına alsın çünkü hem güneş hem de yağmur etkili olacak.

Abone Ol

Bu yıl Kral Günü (Koningdag) hava oldukça değişken. Bugün güneş yer yer kendini gösterecek ancak bazı bölgelerde sağanak yağış hatta dolu geçişleri olacak. Meteorologlara göre bugün dışarı çıkacaklar hem güneş gözlüğü hem de yağmurluk veya şemsiyesini yanına alması gerekiyor.

Sabah saatlerinde özellikle ülkenin batı ve orta kesimlerinde bulutlanma artacak. Buna hafif yağmur geçişleri eşlik edecek. Doğu ve kuzeydoğuda ve dolayısıyla Kral Willem Alexzander ve ailesini ziyaret edeceği Emmen'de hava daha güneşli ancak sağanak yağmur ihtimali de bulunmakta.

Öğleden sonra güneyde güneş kendini daha fazla gösterecek. Ancak ülke genelinde yerel olarak gök gürültülü yağış veya dolu görülme ihtimali yüksek.
 
Maksimum sıcaklıklar kuzeybatıda 13 derece ile güneydoğuda yerel olarak 18 derece arasında değişmekte.

Bu akşam kuzey ve batıda çok bulutlu ve yer yer sağanak yağışlı, küçük bir ihtimal de gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Akşamın ilerleyen saatlerinde, güneybatıda gök gürültülü sağanak ihtimali var. Gece sıcaklıklar Güneyde 12 dereceye, kuzeydoğuda ise 9 dereceye kadar düşecek.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Abone Ol