Rotterdam Ommoord semtinde yaşayan ve Pazar gününden bu yana kayıp olan 15 yaşındaki Tuana'nın ailesine kavuştuğu müjdesi geldi. Endişeli saatlerin ardından Tuana, evine sağ salim geri döndü.

Geçtiğimiz günlerde evden aniden ayrıldığı ve bir daha haber alınamadığı belirtilen genç kızın bulunması için ailesi ve polis yoğun bir arama çalışması başlatmıştı. Tuana'nın annesi Seval Hanım, Sonhaber.eu'ya verdiği röportajda, evlerinin yakınlarındaki güvenlik kamerası kayıtlarının incelendiğini ve bu süreçte yaşadıkları endişe dolu anları paylaşmıştı.

Hollanda’da hafta yağmurlu başlasa da hafta sonuna doğru sıcaklıklar artacak Hollanda’da hafta yağmurlu başlasa da hafta sonuna doğru sıcaklıklar artacak

Seval Hanım, kızlarının bulunmasında emeği geçen herkese ve bu süreçte desteklerini esirgemeyen, sosyal medyada paylaşımlarda bulunan herkese içten teşekkürlerini iletti.

Tuana'nın bulunması, toplumsal dayanışmanın ve sosyal medyanın gücünün bir kez daha altını çizdi.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.