HOLLANDA

Hollanda’da kayıp olarak aranan Yasmine (13) bulundu

Abone Ol

Noord Holland Kenemerland polisi Pazar günü sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Cuma gününden beri aranan 13 yaşındaki Yasmine’nin bulunduğunu açıkladı. Genç kızın sağlığının iyi olduğu belirtildi.

Haarlemmermeer belediyesine bağlı Rijsenhout köyünde ikamet eden 13 yaşındaki zihinsel engelli Yasmine, Cuma günü akşam saatlerinde ortadan kayboldu. Polise yapılan ihbar sonrasında Burgernet üzerinden kayıp ilanı verildi. 

Yayınlanan kayıp ilanı ile birlikte tüm köy, genç kızı aramaya başladı. Cumartesi günü de aramalara devam edildi. Sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda Yasmine’nin zihinsel engelinin bulunduğu ve yalnız olarak dışarı çıkamadığı, okula dahi gözetmenle gittiği aktarıldı. 

Harlemmermeer polisi Pazar günü yayınladığı Twitter mesajında Yasmine’nin bulunması için çaba harcayan herkese teşekkür etti.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Abone Ol