Pazartesi günü Geldermalsen Emmalaan adresinde çıkan yangın ile ilgili aranan kişi Almanya’da yakalandı. Ancak ortaya çıkan yeni bilgiler, olayın arkasında çok farklı bir cinayet hikayesi olduğunu gözler önüne serdi. 

De Gelderland gazetesinde konu ile ilgili çıkan habere göre, hayatını kaybeden kişiler 38 yaşındaki bir anne ve 6 yaşındaki oğlu, Almanya’da yakalanan kişi ise ailenin babası.

Haberde anne ve oğlunun dün sabah saatlerinde yangın çıkan evde ölü olarak bulunduğu ancak her iki kurbanda da bıçak yaralarının olduğunun tespit edildiği belirtildi. 

Kurbanların yangın öncesinde aldıkları bıçak yaralarından öldüğünden şüpheleniliyor.  

Gazetenin kendi kaynaklarına dayandırarak verdiği habere göre ailenin babası, eşini ve oğlunu öldürdükten sonra, evi de ateşe vererek kaçtı.

Henüz resmi makamlardan bu bilgiye dair bir açıklama gelmedi , Sadece olayla ilgili olarak aranan ve siyah renkli Renault Megan marka araçla kaçtığı belirtilen adamın Almanya’da yakalandığı doğrulandı. 

Aranan babanın, Geldermalsen'e yaklaşık 290 kilometre uzaklıktaki Paderborn yakınlarında tutuklandığı aktarıldı.

Polis geniş çaplı soruşturmanın devam ettiğini olayın nedeninin araştırıldığını belirtti.

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz: t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın