Ayrıca bugün etkili olmaya başlayacak yağışların önümüzdeki hafta sonuna kadar yurdun büyük bölümünde yağmur ve sağanak şeklinde etkili olmaya devam edeceği tahmin ediliyor.

Hollanda Kraliyet Meteoroloji Enstitüsünden (KNMI) yapılan açıklamada, özellikle Pazar günü Hollanda'da şiddetli bir fırtına beklendiği, Ciara adı verilen fırtınanın, özellikle Hollanda sahil bölgelerinde etkili olacağı tahmin ediliyor. 

Fırtınanın hızı sahilde bölgelerinde saatte 140 km’ye ulaşacağı ülkenin iç kısmında ise saatte 120 km’ye ulaşacağı düşünülüyor.

Fırtına tüm ülkede etkili olacağını belirten yetkililerin, özellikle müstakil evlerde çatı ve bahçelerinde bulunan rüzgara dayanıksız eşyalarının içeriye, yada daha emniyetli bir şekilde korumalarını uyardı.

Tren seferlerinde bir değişiklik olmayacak

ProRail ve Hollanda Demiryolları (NS), yaptıkları açıklamda, yarın tüm trenlerin normal seferlerini yapacağını şuan için her hangi bir değişiklik olmadığını bildirdi.

Schiphol’da bazı uçak seferleri iptal edilebilir

Hollanda genelinde etkili olacak Ciara fırtınası, hava ulaşımında aksamalara neden olabileceği bildirildi. Schiphol’dan yapılacak olan seferlerde ertelemeler ve iptaller olabileceği uyarısı yapıldı. Başta KLM olmak üzere havayolu şirketleri, yaptıklarım duyurularla hava koşulları nedeniyle yolculardan uçuşlarını kontrol etmeleri konusunda uyardı.

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Haberlerimizi izin almadan kullanmayınız!
©SONHABER.EU