Bu hafta pazartesi günü ılıman bir sıcaklıkla başladı ancak Salı günü itibariyle ülkenin bazı bölgelerinde sıcaklıkların 30 derece ve üstüne çıkması bekleniyor. Weer.nl sitesinde verilen bilgiye göre önümüzdeki günlerde de tropik sıcaklıklar devam edecek.

Meteorologların tahminine göre sıcak hava dalgasının etkisi altına giren Hollanda’da bugün özellikle ülkenin güneydoğusunda sıcaklıklar, 30 ila 31 derece arasında seyredecek.

Bugün öğleden sonra ülkenin kuzey kesimlerinde sıcaklıklar, zayıf ila orta şiddette güneydoğu rüzgarının da etkisiyle, 27 ila 28 dereceye, güney kesimlerinde ise birçok yerde 30 dereceye ulaşabilir. Sadece Wadden Adaları'nda yaklaşık 23 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

Haftanın geri kalan günlerinde sıcaklıkların yine yüksek seyretmesi bekleniyor. Çarşamba ve Perşembe günleri güneşli geçecek ve sıcaklıklar 30 derece ve hatta üstüne çıkacak. Cuma günü kıyı kesimlerinde sıcaklıkların 25 ila 26 derece, ülkenin geri kalan kesimlerinde ise 26 ila 30 derece arasında seyredeceği tahmin ediliyor. 

Cumartesi günü kuzeydoğu rüzgarının etkisiyle sıcaklıklar 25 ila 28 dereceye kadar düşecek. Pazar günü hava yeniden güneşli olacak ve yer yer tropik derecede sıcak olacak. 

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş