Amsterdam ve Rotterdam belediyelerinin başı çektiği “Her şehir sakini adına 1 euro” bağış kampanyasına katkı sunan belediyelerin sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor.  

Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem felaketi nedeniyle destek olmak için başlatılan bağış kampanyaları Giro 555 üzerinden yapılıyor.

Türkiye ve Suriye’deki depremzedelere destek olmak amacıyla belediyeler tarafından başlatılan bağış zincirinde şimdiye kadar 5 milyon 901 bin 267 euro bağış yapıldı. Belediyelerin dışında Zuid Holland Eyalet meclisi de 156 bin 803 euro bağış yapma kararı aldı.

Elde edilen bilgilere göre; Giro 555 üzerinden yürütülen, Amsterdam belediyesinin 905 bin euro ve Rotterdam belediyesinin ise 600 euro katkı sağladığı “her şehir sakini adına 1’er euro” bağış kampanyasında şuana kadar belediyeler tarafından açıklanan rakamlar şu şekilde:

Sonhaber.eu

Not: Her belediye kendi meclisinde yapılan görüşme sonrasında bu bağışı yapıp, yapmamaya karar veriyor. Bu nedenle listede sadece haber hazırlandığı ana kadar açıklanan rakamlar yer almaktadır.
©Sonhaber.eu

Fotoğraf: Giro555

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.