Hollanda’da Zara mağazalarında satılan ‘yeni doğan bebek tulumu’ ve Kruidvat mağazasında satılan ‘çıngıraklı diş kaşıyıcıların’ geri toplatıldığı duyuruldu. Yapılan uyarı açıklamalarında her iki ürünün de bebeklerin sağlığı için tehlike yaratacak unsurlar barındırdığı belirtildi.

Zara yeni doğan tulumu

zara
Moda mağazaları zinciri Zara tarafından yapılan açıklamada “Kids Newborn Romper Ribcord” ürününün satıştan kaldırıldığı ve ürünlerin geri toplatıldığı belirtildi.

Giysinin üzerinde bulunan bazı kancaların düzgün takılamadığı için gevşeye bileceği, bu durumun küçük çocuklar için tehlike yaratabileceği belirtildi.

Zara; 4673/529/737 referans numaralı ‘Yeni Doğan Çocuk Tulumu’nu daha önce satın almış müşterilerin bu tulumu kullanmamaları gerektiğini kaydetti. 

Bu tulumu daha önceden satın alan müşteriler, ürünün satın alım bedelinin iadesi için ZARA mağazası ile iletişime geçmesi gerekiyor.

Zara mağazası'nın iletişim bilgilerini şirketin web sayfasında bulabilirsiniz.

Kruidvat çıngıraklı diş kaşıyıcı

kruidvat

Kruidvat mağazasından yapılan açıklamada, mağazalarda satışı yapılan “Rammelaar Bijtring” (çıngıraklı diş kaşıyıcı) ürününde yapılan incelemede gerekli güvenlik gereksinimlerini taşımadığının ortaya çıktığını, bu nedenle ürünlerin geri toplatıldığı belirtildi.

Açıklamada, diş kaşıma halkasına takılı küçük topların yuvalarından çıkabileceği ve bunun bebeklerde boğulma riskine neden olabileceği belirtildi.

Geri çağırma; 3 Ekim 2022 Pazartesi tarihinden itibaren satılan EAN kodu 8720674039732 olan Kruidvat Rammelaar Diş Kaşıyıcı için geçerli.

Daha önceden bu üründen satın alan müşterilerin ürünü kullanmamaları ve çocukların erişemeyeceği bir yerde muhafaza etmeleri tavsiyesinde bulunuldu.

Satın alınmış ürünlerin, orijinal ambalajı ve fişi olmadan, Kruidvat mağazasına bırakılması halinde, satın alım bedeli müşteriye geri ödenecek.

Geri toplatılan Kruidvat ürünü hakkında daha fazla bilgi sahip olmak isteyenler, şirketin 0800 – 12 11 numaralı müşteri hizmetleri ile de irtibata geçebilir.
©Sonhaber.eu

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.