Süpermarket zinciri Albert Heijn AH markalı uzun ömürlü, yarım yağlı sütlerde zararlı Bacillus Cereus bakterisine rastlandığını belirterek sütlerin geri toplatıldığını açıkladı. Bakterinin gıda zehirlenmesine yol açma ihtimali bulunduğu belirtildi.

Albert Heijn tarafından yapılan açıklamada, geri toplatılma işleminin son kullanma tarihi 27-11-2022 ve parti kodu 513867 E olan 6x 200 ml ambalajlı AH Uzun Ömürlü Yarı yağlı sütler için geçerli olduğu belirtildi.

Açıklamada ürünün içinde, gıda zehirlenmesine neden olabilen bir bakteri olan zararlı Bacillus Cereus bulunduğu belirtildi.

Şirket daha önceden satın alınmış ürünlerin kesinlikle tüketilmemesi gerektiğini, müşterilerin ürünü herhangi bir AH mağazasına götürmeleri halinde satın alım bedelinin kendilerine iade edileceğini duyurdu.

Konu ile ilgili daha fazla bilgi almak isteyen vatandaşlar, şirketin müşteri temsilciliği ile irtibata geçebilir. Bunun için www.ah.nl/klantenservice web adresini de kullanabilirsiniz.
Albert Heijn uyarı

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Editör: Aslı Onuş