En son 13 Haziran 2023 tarihinde Den Haag Centraal tren istasyonunda görülen 27 yaşındaki Yuliya Kupreyeva ve 1 yaşındaki oğlu Leon için yürütülen arama çalışmaları hala bir sonuç vermedi. Den Haag polisi pazartesi günü annenin ve çocuğunun fotoğraflarını paylaştı. Kayıp şahısların eşkâllerini açıkladı.

Ulusal Polis Biriminden yapılan açıklamada Yuliya’nın oğlu ile birlikte Ter Apel istikametine gitmiş olabileceğinin tahmin edildiği belirtildi. Birim sözcüsü, anne ve oğlu için endişe duyulduğunu belirtirken, “araştırmalarımız sonucunda kayıp şahısların fotoğrafı ve bilgilerini kamuoyu ile paylaşma kararı aldık,” dedi. Kadının neden Ter Apel yönünde hareket ettiği konusunda bir açıklamada bulunmadı.

Polisten yapılan açıklamaya göre 27 yaşındaki Yuliya siyah saçlı ve koyu renk gözlü. Oğlu Leon da siyah saçları ve koyu renk gözlere sahip.

Kayıp şahıslar hakkında bilgi sahibi olanların 0800-6070 numaralı ihbar hattını aramaları isteniyor.

Yuliya Kupreyeva ve Leon

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş