T.C. Amsterdam Başkonsolosluğu tarafından yapılan açıklamada 4 Mart 2022 tarihinden itibaren vatandaşlara Hollanda Hukuku ile ilgili danışmanlık hizmeti verileceği duyuruldu.

Duyuruda; Hollanda hukuku hakkında bilgi edinmek isteyen vatandaşlar için her ayın 1. ve 3. Cuma günü, 10:00-13:00 saatleri arasında, konsolosluk binasında hizmet verileceği belirtildi.

Başkonsolosluktan yapılan duyuru şu şekilde:

Başkonsolosluğumuzda Hukuk Danışmanı olarak görevine başlayan Avukat Sinan Beşli, 4 Mart 2022 tarihi itibariyle Hollanda hukuku ile ilgili konularda vatandaşlarımıza danışmanlık hizmeti verecektir.

Bu çerçevede, Hollanda hukuku hakkında yönlendirmeye ihtiyaç duyan vatandaşlarımız her ayın 1. ve 3. Cuma günü (adli tatil olan Ağustos ayı hariç) 10:00-13:00 saatleri arasında Başkonsolosluğumuza gelerek Hukuk Danışmanımızla görüşebilirler.

Vatandaşlarımıza saygıyla duyurulur.

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın