Bugün saat 13.00 sıralarında Beukelsdijk'da bir ortaokulda bıçaklama olayı meydana geldiği duyuruldu. Polis bir öğrencinin başka bir öğrenci tarafından bıçaklandığı iddiası üzerine soruşturma başlattı.

Polis sözcüsü basına yaptığı açıklamada kurbanın çok sayıda bıçak yarası aldığını, bilincinin yerinde olduğunu ve hastaneye kaldırıldığını kaydetti.

Fail veya faillerin arandığını belirten sözcü, "Diğer öğrencilere herhangi bir şey görüp görmediklerini soruyoruz ve okul içinden ve dışından kamera görüntülerini güvence altına alıyoruz.” dedi.

Olayla ilgili okulda soruşturma başlatan polis yetkilileri, henüz yaralama vakasıyla ilgili kimsenin tutuklanmadığını, görgü tanıklarının ifadelerinin alındığını ve araştırmanın devam ettiğini belirtti.

Rijnmond.nl sitesinde konu ile ilgili verilen haberde yaralamanın Beukelsdijk’daki Design Kolejinde meydana geldiği belirtildi.

Haberde aynı okulda 2018 yılında meydana gelen ve 16 yaşındaki Hümeyra’nın ölümü ile sonuçlanan kurşunlama vakası da hatırlatıldı. Hümeyra’nın eski erkek arkadaşı Bekir E. genç kızı öldürmekten yakalanmış ve tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. 2021 yılında Temyiz davası açan Bekir E.'ye mahkeme 20 yıl hapis ve zorunlu tıbbi rehabilitasyon (tbs) cezası verilmişti.

Rotterdam Polisinin sosyal medya hesabından yayınlanan son dakika güncellemesinde 13 yaşında bir gencin zanlı olarak gözaltına alındığı kaydedildi.

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz: t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın