Share Your Blessings (Nimetlerini Paylaş) ailesi tarafından düzenlenen ve Ramazan ayı boyunca itinalı bir şekilde yürütülen bağış kampanyasında toplanan 200 bin euro, Ankara’daki yoksul ve muhtaç ailelere kumanya, çocuklara hediye ve okul malzemeleri olarak dağıtıldı.  

Sosyal medya üzerinden yürütülen Share Your Blessings kampanyası geçtiğimiz hafta hayır iftarı ile taçlandı.

Yapılan açıklamada; kampanyaya başlarken 5 bin aileye gıda yardımı hedefi ile yola çıkan Petek Nas, Havva Yılmaz, Tuğba Altındağ, Abdullah Kutlu, Gürcü Polat-Işıktaş ve Özhan Atar, kısa süre içinde gelen yardımlar sayesinde hedefin giderek büyüdüğünü belirtiyor.

İnsiyatifin sözcüsü Gürcü Polat-Işıktaş konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Ramazan’ın başında hedefimiz 5 bin aileye gıda paketi iken biz 7 bin aileye yardım paketi ulaştırdık ve ulaştırmaya devam ediyoruz.” dedi.

Share Your Blessings insiyatifi aracılığıyla toplanan yardımın Ankara’daki yoksul ve muhtaç ailelere kumanya ve çocuklara hediye şeklinde dağıtıldığını belirten Polat Işıktaş “Geçtiğimiz hafta Share Your Blessings ailesi olarak Ankara’da bulunduk ve Ankara Abisi Derneği koordinasyonuyla yardıma muhtaç aileleri ziyaret edip fitreleri teslim ettik. Yüzlerce yetim çocuğa bayramlık, ayakkabı, çanta ve okul malzemeleri dağıttık” dedi.

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın