İlkokul çocuklarını okul gezisine götüren tur otobüsünün şoförü, aşırı alkollü çıktı. Polis sürücünün ehliyetini iptal etti.

Den Haag Trafik Polisi’nin sosyal medya platformu Facebook’da yayınladığı bir mesaj deyim yerindeyse “trafik canavarları”nın yolları ve insanların can güvenliğini nasıl tehlikeye attığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Delft polisinin “Daha çılgınca olamayacağını düşünüyorduk” şeklinde açıkladığı olay şu şekilde gerçekleşti:
Delft polisi Perşembe günü yapılan rutin kontrollerde bir tur otobüsünü durdurdu. Okul gezisine giden ilkokul çocukları ile dolu olan otobüsün şoförüne uygulanan alkol testinde şoförün aşırı alkollü olduğu ortaya çıktı.

Polis otobüs şoförüne uygulanan Nefes Alkol Testinin sonucunun çok yüksek çıktığını, bu nedenle şoförün ehliyetine el konulmak zorunda kalındığını açıkladı.

Foto: Verkeerspolitie Den Haag

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın