Giro555 tarafından organize edilen “Ukrayna için birlikte hareket ediyoruz” (Samen in actie voor Oekraïne) adlı kampanya önümüzdeki hafta pazartesi günü düzenlenecek. 

Kampanyada gündüz 06.00 – akşam 21.00 saatleri arasında özel radyolarda dahil olmak üzere bir çok radyo kanalında yayın yapılacak. 

Akşam 20.30 – 23.00 saatleri arasında da NPO1, RTL4 ve SBS6 kanallarında canlı yayın yapılacak. Kampanya programı 13 yerel kanal tarafından da desteklenecek.

Chantal Janzen ve Rob Kemps tarafından sunulacak olan TV kampanya yayınında Jeroen Pauw ve Eva Jinek yayına katılacak konukları ağırlayacak.

Ayrıca kültür kurumlarının bu hafta sonu #hArtforUkraine kampanyasıyla topladıkları gelirler, Pazartesi günkü yayında resmi olarak Giro555'e devredilecek.

Giro555: Şimdiden yaklaşık 9,8 milyon euro toplandı
Giro555 tarafından bugün yapılan açıklamada, bu hafta pazartesi günü on bir yardım kuruluşu ile birlikte başlatılan kampanyada, şuana kadar 9,8 milyon euro toplandığı belirtildi.

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın