Ocak ayında Goes kentinde saldırıya uğrayan ve kaldırıldığı het Admiraal De Ruyter Hastanesinde (Adrz) hayatını kaybeden Onur Bağlan (24) ile ilgili yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

Polis bugün yaptığı açıklamada, cinayetle ilgili aranan ancak yurtdışında olduğu için yakalanamayan 22 yaşındaki bir gencin Çarşamba günü tutuklandığını duyurdu.

Polis sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, cinayetle ilgili olarak bir süredir ikinci bir şüphelinin arandığı, ancak bu kişinin yurtdışında olduğu için daha önce tutuklanamadığı belirtildi. 

Açıklamada; şüphelinin polisin gönderdiği ihtar üzerine Çarşamba sabahı Bağlan cinayeti soruşturma ekibinin bulunduğu Breda’daki merkeze geldiği ve bu esnada tutuklandığı belirtildi.

Polis tutuklamanın ardından Middelburg’lu zanlının evinde arama yaptı.

Bağlan cinayeti sonrasında başlatılan geniş çaplı soruşturmada polis, 10 şubat 2022 tarihinde 24 yaşında Middelburg’da ikamet eden bir kişiyi yakaladı. Ancak olayla ilgili bir başka kişi daha olduğu şüphesiyle soruşturmaya devam edildi.

Onur Bağlan cinayeti
2017 – 2019 yılları arasında Goes'ta bir restoran sahibi olan Onur Bağlan, son iki yıldır De Poel II sanayi sitesinde bir araba temizleme şirketi işletiyordu. 

Bağlan 27 Ocak tarihinde akşam 22:40 sularında 's-Gravenpolderseweg'de uğradığı saldırı sonrasında, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Foto: Temsili (Politie.nl)

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz: t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın