Rotterdam Başkonsolosluğundan yapılan açıklamada; Türkiye’de kariyer yönetimi ve istihdam alanlarında çalışan sivil toplum kuruluşu TALENTforBIZ’in düzenlediği ve ilk ayağı 14 Mayıs günü Rotterdam Hilton Otel’de (Weena 10, 3012 CM Rotterdam) düzenlenecek fuarda, gençlerin yeni iş olanakları yakalamasının amaçlandığı belirtildi.

Fuara; Arçelik, ASELSAN, Ford Otosan, TEİ, TUSAŞ, THY Teknik, Türk Hava Yolları, Yıldırım Holding, Vakıfbank gibi Türkiye’nin uluslararası arenada faaliyet gösteren tanınmış firmaları katılacak.

Tüm gün sürecek etkinlik boyunca atölye/örnek olay çalışmaları, iş/staj mülakatları, söyleşiler gibi pek çok kariyer faaliyeti de gerçekleştirilecek.

Fuara katılmak için öncelikle “Yetenek Kapısı” sayfasından kayıt olmak gerekmekte.

Fuar hakkında geniş bilgi, katılımcı işverenler ve etkinlik programı hakkında detaylı bilgi almak için TALENTforBIZ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Foto: Dylan Gilles – Unsplash

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın