Belçika makamlarının Ferrero şirketinin Aarlen’deki fabrikasının üretim ruhsatını iptal etmesi ve fabrikayı geçici olarak kapatması üzerine, şirket bu fabrikada üretilen tüm Kinder ürünlerinin toplatıldığını açıkladı

Dün yapılan bu açıklama üzerine akşam saatlerinde Hollanda Gıda ve Tüketim Malı Güvenliği Kurumu NVWA da bir açıklama yaparak, aynı uyarının Hollanda için de geçerli olduğunu ve şuanda satışta bulunan sözü edilen Kinder çikolata ürünlerinin –son kullanım tarihine bakılmaksızın- raflardan toplatıldığını kaydetti.

NVWA ürünlerden daha önceden satın almış olan vatandaşları, ürünleri tüketmemesi konusunda uyardı.

Ferrero firmasının web sitesinde de “Şuandan itibaren geçerli olmak üzere, Aarlen'da üretilen tüm Kinder Surprise, Kinder Mini Eggs, Kinder Surprise Maxi 100g ve Kinder Schokobons'un ürünleri geri çağrılıyor” ifadesine yer verildi.

Ferrero'nun ürünleri hakkında para iadesi veya bilgi almak isteyen vatandaşlar, [email protected]  email adresinden veya 00800 2104 2104 telefonu aracılığıyla  Ferrero'nun Tüketici Hizmetleri ile iletişime geçebilir.Satıştan kaldırılan ürünler:

Kinder Surprise 1 adet x 20 gram
Kinder Surprise 3 adet x 20 gram
Kinder Surprise 4 adet x 20 gram
Kinder Schokobons 125 gram
Kinder Schokobons 200 gram
Kinder Schokobons 300 gram
Kinder Schokobons WHITE 200 gram
Kinder Happy Moments 162 gram
Kinder Mix Advent Calendar 127 gram
Kinder Mix Peluche 133 gram
Kinder Surprise Maxi 100 gram
Kinder Mini Eggs Hazelnut 100 g

Foto: Ferrero
Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın