Roermond Belediyesi yaklaşık 45 yıldır Hollanda’da yaşayan Ozan ve Adalet Çelebi çiftinin 50’nci evlilik yıldönümlerinde, onları yalnız bırakmadı.

Belediye bu güzel günlerinde Oltulu Çelebi çiftine bizzat kendi personeli ile çiçek gönderdi.

Ozan ve Adalet Çelebi çifti 12 Mayıs 1972 tarihinde Türkiye’de evlendi. Halk ozanı olan Ozan Çelebi aşıklık kültürünü Hollanda'ya tanıtan ve halen yaşatmaya devam eden bir kişi olarak tanınıyor.

Ozan Çelebi İhlas Haber Ajansına (IHA) yaptığı açıklamada, "Roermond Belediyesi evliliğimizin 50. yıldönümümüzü kutlamak için evime çiçek göndermiş. Sağ olsun var olsunlar, çok teşekkür ederim. Belediyenin bu ince düşüncesinden dolayı bütün belediye personeline teşekkür ederim, çok duygulandım sağ olsunlar." dedi.

Ozan Çelebi, geçmiş yıllarda da yazmış olduğu birçok başarılı şiir çalışmaları vesilesiyle Hollanda hükümeti tarafından plaketle ödüllendirilmişti.

Foto: IHA

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın