Bugün sabah saatlerinde başlayan yağış akşam saatlerinde şiddetini artıracak ve hemen hemen tüm ülke genelinde etkili olacak.

Weerplaza tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; sabah trafiğinin yoğun olduğu saatlerde ağırlıklı olarak Hollanda'nın kuzeyinde yağmur etkili olacak. Batı kesimlerinde de aynı saatlerde yağış görülecek. Öğleden sonra ise ülkenin büyük bir bölümünde sağanak şeklinde yağacak. 

Hava sıcaklıkları sabah saatlerinde ülkenin doğusunda 5 derece, sahil kesimlerinde ise 8 derece oldu. Öğlenden sonra sıcaklıklar 8 ila 10 derece arasında seyredecek.

Rüzgar özellikle sabah saatlerinde kıyı kesimlerinde oldukça kuvvetli. Akşam saatlerinde ise tüm ülke genelinde sağanak yağış geçişleri olacak. 

Meteorolojiye göre yoğun sağanak yağışı öğleden sonra kuzeybatıdan güneye, orta kesimlere ve doğuya doğru kayacak. Randstad bölgesi ortalama saat 17.00 civarında, Noord-Brabant, Gelderland ve Utrecht bölgeleri ise akşam mesai bitiminde yoğun sağanak yağışın etkisinde kalacak.

Sürücülerin özellikle kötü görüş açısı ve yolda biriken su nedeniyle daha fazla dikkat etmesi önerisinde bulunuldu.

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz: t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın