A1 karayolunun Deventer yakınlarında seyir halinde bir araca, başka bir araçtan ateş açıldı. RTV Oost tarafından verilen ve polisin de doğruladığı olay dün akşam saatlerinde meydana geldi. Saldırıda araç içindeki bir kişi yaralandı.

RTV Oost haberine göre saldırıya uğrayan araçta bir erkek, bir kadın ve iki de çocuk bulunuyordu. Her iki aracın da seyir halindeyken bu saldırının gerçekleştiği belirtilen haberde, ateş edilen aracın bir müddet sonra yolun kenarındaki bir park yerinde durduğu belirtildi.

Polis tarafından yapılan açıklamada ise araçta bulunan kişilerden birinin yaralandığı ve ambulansla hastaneye kaldırıldığı aktarıldı. Araçtaki kişiler hakkında bir açıklama yapılmadı.

Olay yerine gelen polis ve Adli Soruşturma Ekibi incelemelerde bulunarak soruşturma başlattı. Polis olayla ilgisi bulunan iki kişiyi gözaltına aldı.

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz: t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın