Hollanda Türk Gönüllüler Vakfı, Aydın'ın İncirliova ilçesinde bir iyilik hareketine imza attı. Ramazan ayı öncesinde alkol veya sigara borcu bulunmayan yaklaşık 80 ailenin üç markete olan toplam 25 bin liralık borcunu ödeyerek dar gelirli ailelerin yardımına koştu. 

Hollanda Türk Gönüllüler Vakfı yöneticilerinin SonHaber'e yaptığı açıklamalarda, veresiye defterlerindeki borçları kapatmalarının yanı sıra Ramazan ayı boyunca çeşitli projelerle ihtiyaç sahibi ailelerin yanlarında olmaya devam edeceklerini açıkladılar. Dar gelirli yaklaşık 80 ailenin Ramazan ayı öncesinde rahat bir nefes almasını sağlayan vakıf, yardım kampanyalarına devam edeceklerini ifade ettiler.

Veresiye borçları ödenen ailelere Ramazan ayı için alışveriş çekleri de bırakan vakıf, borcu yüksek olan ailelerle iletişime geçerek ekstra yardım yapacaklarını belirttiler. 

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz: t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©️SONHABER.EU