Hollanda Diyanet Vakfı'na (HDV) bağlı Rotterdam kentindeki Ulu Cami Derneği yönetim kurulu üyeleri, Hoppesteyn Huzurevi'ne çeşitli hediyeler, çiçekler ve Türk mutfağından lezzetler eşliğinde ziyarette bulundular. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, 130 Huzurevi sakiniyle ilgilenen ve hediyeler takdim eden yönetim kurulu üyeleri, Huzurevi sakinleriyle bir süre sohbet ettiler.

Ziyaretten dolayı Huzurevi sakinlerinin mutluluklarını yüzlerinden okumanın mutluluk verici olduğunu belirten Ulu Cami Derneği yetkilileri, yaşlıların günümüzde daha fazla ilgiyi hak ettiklerini ifade ettiler.

Huzurevi çalışanlarınada çeşitli hediyeler takdim edilen ziyarette, Hoppesteyn Huzurevi yetkilileri ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve teşekkürlerini ilettiler.

Derneğin önümüzdeki günlerde en az 70 haneye de gıda paketi yardımı yapacağını açıklayan dernek yetkilileri,  bölgelerindeki özel şahıslar ve girişimcilere yardım teklifinde bulunduklarını ve bu eylemi benimsedikleri için bu sayının 70'te kalmayacağını ümit ettiklerini ifade ettiler.

Rotterdam - Kralingen Belediyesi meclis üyesi Oktay Ünlü, Ulu Camii Derneği'nin yapmış olduğu girişimin mutluluk verici olduğunu belirtirken, bu tür organizasyonlara yardım ve destek verilmesinin son derece önemli olduğunu açıkladı. 

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©SONHABER.EU