Hollanda'da korona virüs tespit edilen kişi sayısı son 24 saatte 9 bin 872’ye yükselirken, hayatını kaybedenlerin sayısının ise 116 olduğu açıklandı. 

Sağlık ve Çevre için Devlet Enstitüsü (RIVM) tarafından yapılan açıklamada ülke genelinde vaka sayısı düne göre bin 327 azalarak 9 bin 872 olarak tespit edildi.

Hastanede tedavi altınan hasta sayısı son 24 saatte 359 kişi artarken, hastanede toplamda tedavi gören korona hastasının 2 bin 289 kişiye yükseldiği belirtildi. Yoğun bakım ünitelerinde son 24 saatte 33 hasta daha tedavi altına alınırken, yoğun bakımda tedavi gören toplam hasta sayısının 586 kişi olduğu açıklandı.

Hollanda'da dün açıklanan Kovid-19 kaynaklı 31 can kaybının ardından, bugünde 116 kişinin daha hayatını kaybettiği bilgisi verildi. Hollanda'da koronavirüs kaynaklı toplam can kaybı 10 bin 633’e yükselirken, toplam vaka sayısı ise 710 bin 683 olarak gerçekleşti.

Hollanda'da her gün açıklanan ölü sayılarının, koronavirüs taşıdığı bilinen ölümler olduğu belirtilirken, Hollanda istatistiklerine göre gerçek ölüm sayısının daha yüksek olabileceği açıklandı.

Bakanlığın Koronavirüs Türkçe bilgilendirme sitesi için tıklayın

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©SONHABER.EU