Hollanda Sağlık ve Çevre için Devlet Enstitüsü (RIVM), ülke genelinde vaka sayısının düne göre bin 549 azaldığını kaydederek 8 bin 169 olarak tespit edildiğini açıkladı.Hollanda'da hastanelerde tedavi altınan hasta sayısı son 24 saatte 249 kişi artarken, hastanelerde tedavi gören toplam korona hastasının 2 bin 644 kişi olduğu belirtildi. Yoğun bakım ünitelerinde son 24 saatte 37 hasta daha tedavi altına alınırken, yoğun bakımda tedavi gören toplam hasta sayısının ise 708 kişi olduğu açıklandı.

Dün açıklanan koronavirüs (Kovid-19) kaynaklı 85 can kaybının ardından, bugünde 89 kişinin daha yaşamını yitirdiği bilgisi verildi. Hollanda'da koronavirüs kaynaklı toplam can kaybı 12 bin 171'e yükselirken, toplam vaka sayısı ise 858 bin 914 olarak gerçekleşti.

Hollanda'da her gün açıklanan ölüm sayılarının, koronavirüs taşıdığı tespit edilen ölümler olduğu belirtilirken, istatistiklere göre gerçek ölüm sayısının daha yüksek olabileceği açıklandı.

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©SONHABER.EU