Hollanda'da son 24 saatte 4 bin 924 kişide daha koronavirüs tespit edilirken, hayatını kaybedenlerin sayısı ise 30 olarak açıklandı.

Hollanda Sağlık ve Çevre için Devlet Enstitüsü (RIVM) tarafından yapılan açıklamada, ülke genelinde vaka sayısının düne göre 547 azalarak 4 bin 924 olarak tespit edildiği açıklandı. 

Hollanda'da hastanelerde tedavi gören korona hastasının toplamda 2 bin 347 kişi olduğu belirtilirken, yoğun bakım ünitelerinde tedavi gören toplam hasta sayısının 680 kişi olduğu açıklandı.

Hollanda'da dün açıklanan Kovid-19 kaynaklı  89 can kaybının ardından, bugünde 30 kişinin daha hayatını kaybettiği bilgisi verildi. Hollanda'da koronavirüs kaynaklı toplam can kaybı 13 bin 540'a yükselirken, toplam vaka sayısı ise 948 bin 933 olarak gerçekleşti.

Hollanda'da her gün açıklanan ölüm sayılarının, koronavirüs taşıdığı bilinen ölümler olduğu belirtilirken, Hollanda istatistiklerine göre gerçek ölüm sayısının daha yüksek olabileceği açıklandı.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©️SONHABER.EU