Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da önceki gün Eerste Atjehstraat'ta bir evden gelen iki el silah sesi üzerine yapılan ihbarı değerlendiren polis ekipleri, olay yerinde iki kişinin cansız bedenini buldu.

Polis ekipleri, 52 yaşındaki ismi açıklanmayan adamın, önce 14 yaşındaki kızını daha sonra kendini öldürdüğü şüphesi üzerinde yoğunlaşırken, olay yerinde de bir intihar mektubu bulunduğunu açıkladı. Polis kimlikleri hakkında bilgi vermezken, soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

Çocuk Esirgeme Kurumu (De Raad voor de Kinderbescherming)'den bir sözcü, çocuğun kendileri tarafından tanındığını teyit ederken, daha önce bir soruşturma başlatıldığını ve kızın yardıma ihtiyacının olduğunu bildiklerini söyledi. Olayı korkunç bir dram olarak nitelendiren sözcü, bunun olacağını göremediklerini ve artık meselenin polise intikal ettiğini belirtti.

Olayın ardından genç kızın Eerste Atjehstraat'taki evinin önü arkadaşları tarafından ziyaret edilmeye başlanırken, çiçek ve mum bırakmaya başladılar. Mahalle sakinleri 52 yaşındaki babanın, içine kapalı ve etrafına karşı oldukça nazik birisi olduğunu söylerken, öldürülen 14 yaşındaki genç kız için ise cıvıl cıvıl neşe dolu birisi olduğunu belirttiler.

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©SONHABER.EU