DENK Parti Başkanı Metin Çelik yapmış olduğu açıklamada: “Farid Azarkanı liste başı adayı olarak üyelerimizin onayına sunmaktan ötürü memnuniyetimi ifade etmek istiyorum. Partimize mükemmel bir liste başı adayı kazandırmış bulunmaktayız. Azarkan meclis oturumlarında keskin söylemleri, eşit hakların önde gelen savunucusu ve tecrübeli siyasetçi olarak DENK partisinin mesajını etkin bir şekilde ifade edeceğine ve partimizi yeni başarılara taşıyacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu. 

Parti yönetimi tarafından liste başı adayı olarak gösterilen Fas asıllı milletvekili Farid Azarkan: “Büyük bir onur, sorumluluk ve görev bilinci ile gelecek seçimlerde liste başı olarak yer almayı kabul ediyorum. DENK partisinin bütün neferleri ile birlikte hareketimizi daha üst seviyeye taşıyacağız. İçerisinde bulunduğumuz korona krizinden dolayı eşitsizliğin, ırkçılığın ve yoksulluğun artmasını engellemeliyiz. Hiç yılmadan eşit haklar için ve aşırı sağın Hollanda'da yaşayan insanları köşeye sıkıştırmasını engellemek için mücadele edeceğim. Bu mücadele aşırı sağın ve yabancı düşmanlığının yükselişte olduğu bu dönemde hiç olmadığı kadar önemli.” açıklamasında bulundu.

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Haberlerimizi izin almadan kullanmayınız!
©SONHABER.EU