22 Şubat Salı akşamı Amsterdam Rooseveltlaan'da karşıdan karşıya geçerken bir otobüsün çarpması sonucu ağır yaralanan 23 yaşındaki Pınar Ayşe Gözalan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Saat 22.45 civarında Roosenveltlaan ile Waalstraat kavşağında meydana gelen kaza sonrası olay yerine gelen polis ve ambulans ekipleri, Gözalan’ı ağır yaralı olarak buldu. Gözalan olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrası hastaneye kaldırıldı.

Otobüs sürücüsü gözaltına alınırken, Trafik İnceleme Ekibi (OTV) ve Adli Trafik Tespit Ekibi detaylı inceleme başlattı. 

Genç kızın hayatını kaybetmesi başta ailesi ve tüm sevenleri olmak üzere, ikamet ettiği Almelo kentini de yasa boğdu.

HDV Almelo Yunus Emre Camii sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda genç kıza rahmet ve ailesine başsağlığı diledi.

OTV görgü tanıkları arıyor
OTV, çarpışma anında otobüste çok sayıda yolcunun bulunduğunu ve olayla ilgili bilgisi veya olay anına ait elinde fotoğraf bulunan kişilerin, polisle irtibata geçmesi için çağrı yaptı. 

Açıklamada polisle irtibata geçecek kişilerin ‘PL1300_2022035461’ dosya numarasını ileterek işlemleri hızlandırabileceği kaydedildi.

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın