Johan Cruijff Arena'da oynanan mücadeleyi İtalya Futbol Federasyonundan hakem Daniele Orsato yönetti.

Milliler bu yenilginin ardından 10 puanda kalarak üçüncü sıraya gerildi. Puanını 13’e yükselten Hollanda ise averajla liderliğe yükseldi.

Grubun diğer maçlarında ise Cebelitarık’ı ağırlayan Norveç sahadan 5-1’lik galibiyetle ayrılarak 13 puanla ikinci sıraya yerleşti. Cebelitarık ise altıncı maçlar sonrasında puan alamadı.

Golsüz sona eren maçın ardından Karadağ 9 puanla dördüncü, Letonya ise beş puanla 5. sırada yer aldı.

Ay-yıldızlı ekip, gruptaki ilk maçında İstanbul'da Hollanda'yı 4-2, ikinci karşılaşmasında da İspanya'da Norveç'i 3-0 yenmişti. Milliler, üçüncü maçında sahasında Letonya ile 3-3 berabere kalmıştı.

Grupta Karadağ ile İstanbul'da yapılan dördüncü karşılaşma 2-2 berabere bitmişti. Milli takım, son maçında ise deplasmanda Cebelitarık'ı 3-0 mağlup etmişti.

A Milli Takım gruptaki yedinci maçında 8 Ekim Cuma günü Norveç’i ağırlayacak. Milliler sekizinci maçında 11 Ekim Pazartesi günü ise Letonya’ya konuk olacak. Her iki maçta TRT’den naklen yayınlanacak. 

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Kaynak: TRT Spor