Şampiyonluk mücadelesini kıl payı kaçıran Amsterdam Gençler Birliği, geçtiğimiz hafta sonu Play-off ilk maçında SDO Bussum’a karşı sahaya çıktı. Maça hızlı başlayan AGB, kendi evinde Hurşid Meriç’in yıldızlaştığı maçta ilk yarıyı 3-0 önde kapadı. 

AGB ikinci yarıda iki gol yemesine rağmen, rakibini 3-2’lik skorla yenerek maçı kazandı. 

AGB Teknik direktör İmdat İlgüy ilk maçtan sonra yaptığı açıklamada “Bu tür maçlarda önemli olan maçı kazanmaktır. Bunu başardığımız için mutluyum. Şimdi artık FC Boshuizen ile oynayacağımız ikinci Play-Off maçımıza hazırlanacağız, konsantre olacağız ve kazanmak için elimizden geleni yapacağız.” dedi. 

AGB Play-Off karşılaşmalarında Hoofdklasse Ligi’ne yükselme mücadelesinde ikinci maçını Pazar günü FC Boshuizen ile yapacak.

AGB01

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Editör: Aslı Onuş