• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.19
23°

Türkiye Haberleri

türkiye haberleri ve güncel türkiye gelişmeleri, türkiye ile ilgili tüm video, türkiye fotoğrafları ve türkiye haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


ALMANYA

Dünyanın en güçlü pasaport sıralamasında Almanya Belçika, Fransa, Hollanda ve Türkiye’nin yeri değişti. İşte en güçlü pasaport sıralaması…

HOLLANDA

Hollanda'nın Ankara Büyükelçisi Joep Wijnands, Türkiye ile Hollanda arasındaki 100 yıllık dostluğu kutlamak için düzenlenecek Karsu konserine herkesi davet etti.

ALMANYA

Türkiye’den yapılan tescil başvurusu Almanya’daki döner üreticilerini rahatsız etti. Karar çıkarsa ya Türk dönerin adı ya da tarifi değişecek.

FRANSA

Fransa’ya karton malzeme götürmek için Türkiye’den yola çıkan TIR, Bulgaristan gümrüğünde yakalandı. Kutuların içinden 220 bin euroluk kaçak sigara çıktı.

ALMANYA

Memlekete giderken sıla yolunda geçilen ülkelerin gümrük kurallarına uymak gerekiyor. İşte AB ve Türkiye’deki gümrük kurallarıyla ilgili bilmeniz gerekenler.

HOLLANDA

Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda ilk yarının ardından 1-0 geride olan Hollanda Milli Takımı teknik heyetinde ve basınında büyük bir tedirginlik vardı.

ALMANYA

Sırbistan’ın Gradina sınır kapısında yapılan sıkı kontrole takılan gurbetçinin aracından binlerce euro beyan edilmemiş para çıktı.

ALMANYA

Özellikle batı Avrupa ülkelerinde yaşayan ve okul tatili ile birlikte bu hafta sonu yola çıkacak gurbetçilerimiz dikkat, Avusturya’da tatil sezonu...

ALMANYA

UEFA Avrupa Şampiyonası biletlerinin yasadışı satışı konusunda uyarı yayınladı. Resmi site dışında bilet alınmaması tavsiye edildi.

ALMANYA

Bin bir hevesle memlekete varmak için Belçika’dan yola çıkan gurbetçi aile, güpegündüz sahte polisler tarafından Almanya, Köln yakınlarında soyuldu.

DÜNYA

Sırbistan Gümrük memurları, Hollanda’dan Türkiye’ye giden yolcunun beyan etmediği yarım kilo altın takıya ve aracına el koydu.

HOLLANDA

Türk Milli takımının Çekya karşısında galibiyet elde etmesinden sonra, Hollanda'da başta Rotterdam olmak üzere birçok şehirde meydanlarda kutlamalar yapıldı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu