T.C. Lahey Büyükelçiliği'nin konu ile ilgili olarak yaptığı duyuru şöyle;

Yurtdışı Hizmet Borçlanması Talebinde Bulunan Yurttaşlarımıza Eksik Evraklarının Tamamlaması İçin Verilen Sürelerin Uzatıldığına İlişkin Duyuru
01.08.2019 tarihinden önce 3201 sayılı kanun kapsamında yurtdışı hizmet borçlanması talebinde bulunan yurttaşlarımıza, eksik evraklarını tamamlamaları amacıyla verilen 3 (üç) aylık süreler, Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirler nedeniyle uzatılmıştır. 

Konuya ilişkin olarak Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı resmi web sitesinde 01.04.2019 tarihinde yayımlanan duyuru yurttaşlarımızın bilgisine sunulmaktadır:

http://www.sgk.gov.tr/…/c1d71de4-06d…/duyuru20200401_11.pdf…

Öte yandan, Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirler göz önünde bulundurularak, yurttaşlarımızın Müşavirliğimiz ile Rotterdam ve Deventer Ataşeliklerimize olası başvurularında aşağıda yer verilen e-posta adreslerine öncelik vermeleri saygıyla rica olunur.

Lahey Çalışma ve Sosyal Güvenlik Müşavirliği: 
[email protected] 

Rotterdam Çalışma ve Sosyal Güvenlik Ataşeliği: 
[email protected]  

Deventer Çalışma ve Sosyal Güvenlik Ataşeliği: 
[email protected] 

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Haberlerimizi izin almadan kullanmayınız
©SONHABER.EU