Paranızı TransferGo ile yüksek işlem ücretleri ödemeden, hatta tamamen komisyonsuz olarak, güvenli ve hızlı bir şekilde Türkiye’ye gönderebilirsiniz. 

Bu işlemi henüz seyahate çıkmadan evinizden dijital olarak gerçekleştirebilir veya.Türkiye’ye geldikten sonra bile, para ihtiyacınız olduğunda, yurt dışındaki banka hesabınızdan Türkiye’deki hesabınıza para transferi yapabilirsiniz.

Dünyanın en hızlı büyüyen ve global’de 3 milyon memnun müşteriye ulaşan TransferGo kolay, hızlı ve güvenli şekilde uluslararası para transferi hizmeti sağlayan dijital bir servistir. Siz de ister iş ister kişisel amaçlarınız için TransferGo’yu kullanın, Türkiye seyahatinizde risk almadan ve stres olmadan yola çıkın. 

TransferGo’yu ister telefonunuza mobil uygulama olarak indirerek, isterseniz de www.transfergo.com/tr adresinden ulaşarak kullanabilirsiniz. 

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın