Vatandaşlarımız, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Başkonsolosluğumuzca kurulacak sandıklarda 15, 16, 17, 18 ve 19 Haziran 2018 tarihlerinde “De Werf 11 2544 EH, Den Haag” adresinde bulunan “GIA CENTER” Fuar ve Sergi Merkezinde 09:00-21:00 saatleri arasında oy kullanabileceklerdir.

GIA CENTER, A4 otoyolu üzerinden N211 karayolu ile ulaşılabilen Escamp bölgesinde yer almaktadır. Amsterdam (A4), Rotterdam (A20/A4) ve Eindhoven (A2/A15/A4) istikametinden gelen otoyollar ile kolay ulaşım imkanı bulunmaktadır.

SEÇİMLERİN DÜZENLENECEĞİ ‘’GIA CENTER’’E ULAŞIM:

Toplu Taşıma için yol tarifi:

Tren/Tramvay
- Den Haag Merkez tren istasyonunda inin;
- A peronundan, 4 numaralı De Uithof Tramvayı ile yaklaşık 20-25 dakikalık yolculuk sonrasında Beresteinlaan/Meppelweg durağında inin;
- Meppelweg sokağından kuzeydoğu yönünde ilerleyin;
- Yaklaşık 4 dakika Tinwerf sokağında ilerleyerek De Werf yönünde dönün
- GIA Center ana girişi karşınızda kalmaktadır.

Karayoluyla gelen seçmenler için yol tarifi:

Rotterdam istikametinden gelen seçmenler için:
A20 anayolundan Den Hoorn konumunda A4 üzerinden N211 hedefine gidin. A4 ara yolunu izleyip 12- Den Haag-Zuid çıkışını kullanın;
Knooppunt Kethelplein köprülü kavşağında, Rotterdam-Zuid/Bergen op Zoom/Europoort/Den Haag yönünde RING-West/A4 tabelalarını ve A4 yönü için orta şeridi kullanın;
Den Haag-Zuid/Wateringen/Naaldwijk/E30 yönündeki N211 için 12-Den Haag-Zuid çıkışına girin, N211 rotasını izleyerek Den Haag-Zuid/Wateringen/Naaldwijk/E30N211 yönünde sola dönün;

Sağa dönüş yapıp Escamplaan/S104 güzergahına geçmek için sağdaki 2 şeridi kullanın;

De Werf yönünde sağa dönün. GIA Center ana girişi solunuzda kalmaktadır.

Amsterdam istikametinden gelen seçmenler için:
A10 otoyolu üzerinden Den Haag istikametini takip edin;

A4 otoyolu üzerinde Wippolderlaan/E30/N211 hedefine gidin
A4 yolunu izleyip 12-Den Haag-Zuid çıkışını kullanın;

Escamp, Den Haag konumunda E30/N211 rotasını izleyin;

Sağa dönüş yapıp Wippolderlaan/E30/N211 güzergahına geçmek için Sağdaki 2 şeridi kullanın (Wateringen/Den Haag-Zuid/Naaldwijk/N222/Hoek v. Holland işaretleri)

E30/N211 boyunca ilerleyin sağa dönüş yapıp Escamplaan/S104 güzergahına geçmek için Sağdaki 2 şeridi kullanın;

De Werf yönünde sağa dönün. GIA Center ana girişi solunuzda kalmaktadır.

Not: Ulaşım için www.9292ov.nl internet adresinden ve 9292 mobil uygulamasından faydalanabilirsiniz.

Özel araçlarıyla gelen seçmenler için park (P) imkanı:

Oy kullanmaya özel araçlarıyla gelecek seçmen vatandaşlarımızın GIA Centre Fuar Merkezi’nin sınırlı kapasitedeki otoparkını ve çevresindeki sokakların park alanlarını ücretsiz olarak kullanmaları mümkündür.

Ayrıca, 10 dakikalık yürüme mesafesinde (Aşağıdaki haritada P1-P2 olarak belirtilen alan) bulunan ücretsiz otoparkın kullanılması da mümkündür.


Vatandaşlarımızın oy verme işlemlerini bitirir bitirmez araçlarını park alanından çıkarmaları, oy vermeye gelen diğer vatandaşlarımızın da park imkanından yararlanmaları açısından önem arzetmektedir.


ÖNEMLİ NOT:

​Yüksek Seçim Kurulu’nun almış olduğu karar uyarınca, sandık alanında hiç kimse tarafından, başkalarının görebileceği şekilde bir siyasi partiye ait rozet, amblem veya benzeri işaretler veya propaganda amaçlı yayınlar taşınamayacak; yazılı, sözlü veya görüntülü propaganda yapılamayacaktır.

Ayrıca, güvenlik nedeniyle GIA Center Fuar Merkezi’ne bavul, büyük boy çanta, sırt çantası, çakı, bıçak v.b. ile girilmesine izin verilmeyecektir. Vatandaşlarımızın bu konuda hassasiyet göstermeleri ve güvenlik görevlilerinin uyarılarına riayet etmeleri beklenmektedir.

Saygıyla duyurulur.