International Finance Network (IFN) buluşması finans ve iş dünyasının temsilcileri de dahil olmak üzere seçkin katılımcılarıyla 8 Eylül 2016 tarihinde Amsterdam'da gerçekleştirildi. T.C. Amsterdam Başkonsolos'u Sayın Tolga Orkun gecenin özel davetlisi olarak teşrif etti.

IFN Başkanı İlgün Şahin ile Başkan Yardımcısı Mehmet Tikiz tarafından organize edilen, Wiersma Mensonides Hukuk Bürosu, Amicorp Grubu, Türk Hava Yolları ve Restaurant Ali's Ocakbaşı sponsorluğunda gerçekleştirilen buluşmaya Hollanda’da yaşayan Türk kökenli profesyonellerin yanı sıra Türkiye ile iş ilişkisi bulunan veya Türkiye’ye ilgi duyan Hollandalılardan oluşan 80 kişi katıldı.

IFN Başkanı İlgün Şahin açılış konuşmasını yaparak katılımcılara teşekkürlerini iletti. Amsterdam Başkonsolosu Sayın Tolga Orkun Türkiye- Hollanda diplomatik ilişkilerinin 400 yıldan fazladır çok iyi şekilde devam ettiğini ve bu şekilde ilişkilerin sürmesini temenni ettiklerini belirtti.

IFN Başkanı İlgün Şahin'in resepsiyon sonunda katılımcılara teşekkür etmesinin ardından Amsterdam’ın dünyaca meşhur kanallarında yaklaşık 3 saat süren keyifli tekne gezisi katılımcıların memnuniyetiyle sona erdi.

©SONHABER.EU