Limburg bölgesinde bulunan Weert'te yaşanan olay yürekleri ağızlara getirdi. İki kapı ilerde oturan arkadaşına giden altı yaşındaki bir kız çocuğunun yabancı iki erkek tarafından zorla arabanın bagajına koyularak kısa süreliğine kaçırıldığı belirtildi. Kız çocuğunun sağ salim eve geldiği bildirildi.

Nedermaaslaan'da aracı gördüğünü belirten bir görgü tanığı, kız çocuğunun kaçırıldığı aracın Volkswagen Golf ya da buna benzer bir marka olduğunu söyledi. Diğer görgü tanıklarının anlattıklarına göre kaçıran kişilerin dışarıda oynamak için çağırmaya gittiği arkadaşının evinden döndüğü sırada kız çocuğuna yönelip arabasına binmesini istedi. Çocuğun reddetmesi üzerine adam kızı zorla arabanın bagajına koyarak kaçırdı.

Polis kız çocuğunun kaçırıldıktan kısa bir süre sonra evine geldiğini bildirdi ve olayla ilgili görgü tanıklarının polise başvurmasını istedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan baba, kızının beyaz bir araba içerisinde bulunan iki kişi tarafından kaçırıldığını belirtirken, kızın bağırmaya başlamasıyla korktukları veya bağırmasına tahammül edemedikleri için çocuğu bıraktıklarını tahmin ediyor.




SONHABER.EU