Çarşamba günü Amsterdam’da silahlı saldırıya uğrayan 49 yaşındaki kişinin yaşadıklarının, ekim ayında Haydar Zengin cinayetine benzediği ortaya çıktı.

Amsterdam bölgesinde de Theodoor van Hoytema sokağı ile de Derkinderen sokağının kesiştiği noktada bulunan bir binada silahlı saldırıya uğrayan 49 yaşındaki kişinin yaşadığı olayın, ekim ayında meydana gelen Haydar Zengin cinayeti ile benzerlikler arz ettiği ortaya çıktı.

Parool gazetesinin bugünkü sayısında yer alan haberde, Çarşamba günü meydana gelen saldırının Avukat Haydar Zenginin öldürüldüğü binada gerçekleştirildiğine dikkat çekildi. Görgü tanıklarının ifadelerine dayandırılarak verilen haberde ayrıca saldırıya uğrayan kişinin Ocean Construction şirketi direktörü olduğu kaydedildi.

Zengin ile bu hafta vurulan inşaat şirketi direktörünün birbirine çok benzediğine dikkat çekilen haberde, ekim ayındaki cinayetin hedefinin şaşırılmış olabileceği belirtildi.

Yetkililer çarşamba günü saldırıya uğrayan kişinin kimliği ve sağlık durumu hakkında henüz net bir bilgi vermekten kaçınıyor.

© SONHABER.NL