Maçta Sneijder'in daha önce birlikte oynadığı eski takım arkadaşları ile Hollanda Milli Takımı karması karşı karşıya gelecek.

Sneijder'in veda maçında, İngiltere Premier Ligi takımlarından Tottenham Hotspur'u çalıştıran José Mourinho, şöhretler karmasını hazırlayacak.

Galatasaray'daki eski takım arkadaşları Selçuk İnan ve Burak Yılmaz da Sneijder için sahaya çıkacak.

Son olarak Katar'ın Al Gharfa takımında forma giyen 35 yaşındaki Sneijder, geçen yaz sözleşmesinin sona ermesinin ardından, Ağustos ayında futbolu bıraktığını açıklamıştı.

Hollanda Milli Takımı ile 134 kez sahaya çıkan ve en fazla milli formayı giyen oyuncu unvanını elde eden Sneijder, Aralık 2018'deki Peru maçından sonra Portakallar'a veda etmişti.

Wesley Sneijder, Hollanda karması ile Galatasaray, Real Madrid, İnter ve Ajax'ın eski yıldızlarının 3 Haziran 2020'de yapacağı karşılaşma ile yeşil sahalara resmen veda edecek.

Utrecht'teki Galgenwaard stadyumunda oynanacak maçta, uluslararası yıldızların yer aldığı takımın başında, Tottenham Hotspur'un Portekizli Teknik Direktörü José Mourinho bulunacak.

Takımda, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ın yanı sıra Jari Litmanen, Fabio Cannavaro, Julio Cesar, Javier Zanetti, Samuel Eto'o, Cristian Chivu, Marco Materazzi, Dejan Stankovic, Esteban Cambiasso, Diego Milito gibi ünlü futbolcular yer alacak.

Bert van Maarwijk'ın teknik direktörlüğünü yapacağı Hollanda karmasında ise, Clarence Seedorf, Patrick Kluivert, Edgar Davids, Arjen Robben, Mark van Bommel, Giovanni van Bronckhorst, John Heitinga, Dirk Kuijt, Nigel de Jong, Khalid Boulahrouz ve André Ooijer gibi isimler forma giyecek.

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Haberlerimizi izin almadan kullanmayınız!

Kaynak: BBC