Parti tarafından yapılan basın bildirisinde, 3 milletvekilinin geçtiğimiz günlerde Denk partisinin geleceği için yapıcı görüşmelerde bulundukları belirtildi. 

Bildiride, önümüzdeki haftalarda da görüşmelerin devam edeceği ve partinin çıkarları doğrultusunda olumlu anlaşmalar yapıldığı ifade edildi. 

Denk Partisi Güney Hollanda Eyalet Meclis Üyesi Metin Çelik yönetimi altında kurulacak bir komisyonun, 6 Haziran’da yapılacak olan Genel Kurul Toplantısını organize edeceği kaydedildi.

Parti yönetiminin bu tarihe kadar sadece önemli yönetim görevleri ile meşgul olacağı ve bunun Kuzu ile Azarkan tarafından desteklendiği aktarıldı. 

Koronavirüsten dolayı daha sonra belirlenecek bir mekanda üyeler toplantısında en fazla 30 kişinin bulunacağı, ve üyelerin bu toplantıyı online takip edebileceği bilgisi paylaşıldı.

Toplantının bir noter ve avukat bürosu tarafından denetleneceği belirtildi. 

Bildirede ayrıca şu sözlere yer verildi:

“Son haftalarda Denk partisine ve karşılıklı ilişkilere fayda sağlamayan açıklamalar ve eylemler yapılmıştır. Bu sürece dahil olanlar pişmanlıklarını bildirdiler ve birbirlerine geçmişi geride bırakıp partinin geleceğine odaklanmaya söz verdiler.”

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Haberlerimizi izin almadan kullanmayınız

Haber: Dogus.nl