T.C. Deventer Başkonsolosluğu tarafından yapılan duyuruda, ''dövizle askerlik için gerekli koşulları karşılayan vatandaşlarımızın, durumlarını ispata yarayan belgelerle 38 yaşını tamamladıkları yılın 31 Aralık tarihine kadar Başkonsolosluğumuza başvurmaları ve 1.000 Avro tutarındaki dövizin tamamını peşin olarak ödemeleri gerekmektedir'' bilgilerine yer verildi.

Dövizle Askerlik Kapsamında 1980 Doğumlu Yükümlülerin İşlemleri Hakkında Önemli Duyuru:

Bilindiği üzere, dövizle askerlik için gerekli koşulları karşılayan vatandaşlarımızın, durumlarını ispata yarayan belgelerle 38 yaşını tamamladıkları yılın 31 Aralık tarihine kadar Başkonsolosluğumuza başvurmaları ve 1.000 Avro tutarındaki dövizin tamamını peşin olarak ödemeleri gerekmektedir.

Bu çerçevede, 1980 doğum tarihli yükümlülerin en geç 31 Aralık 2018 tarihine kadar, www.konsolosluk.gov.tr internet sitesinden randevu almak suretiyle, dövizle askerlik başvurularını yapmaları gerekmektedir. Bu kapsamdaki yükümlü vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için anılan tarihten önce randevularını almaları önemle rica olunur.
Saygıyla duyurulur.

T.C. Deventer Başkonsolosluğu

ASKERLİK ERTELEME İŞLEMİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU

1999 ve önceki yıllarda doğmuş askerlik yükümlüsü vatandaşlarımızın yurda giriş ve çıkış işlemlerinde herhangi bir sorun yaşanmamaları için askerlik erteleme işlemlerini en kısa sürede yaptırmaları önemle rica olunur.

Askerlik Erteleme Bilgi formlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. http://deventer.bk.mfa.gov.tr/Mission/InfoNotes

Saygıyla duyurulur.
T.C. Deventer Başkonsolosluğu

SONHABER.EU