Hollanda Birinci Futbol Ligi'nin (Eredivisie) 32. haftasına, en yakın takipçisi PSV Eindhoven'ın 8 puan önünde lider giren Feyenoord, Pazar günü kendi sahasında Go Ahead Eagles ile karşılaştı.

De Kuip Stadı'nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Feyenoord, ilk yarıda Oussama Idrissi ve Santiago Gimnez'in attığı 2 golle rakibine karşı üstün bir şekilde soyunma odasına gitti.

Maçın 54. dakikasında Igor Paixao ile bir gol daha bulan Feyenoord, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Feyenoord, aldığı bu galibiyetle puanını 79'a yükselterek, ligin bitimine 2 hafta kala 71 puanlı PSV'nin önünde 16. şampiyonluğuna ulaştı.

Taraftarlar Rotterdam’da toplanıyor
Feyenoord’un elde ettiği galibiyet sonucu bugün Rotterdam’da kutlamalar yapılacak. Taraftarların sabah 08:30 itibariyle Colsingel’da toplanmaya başladığı belirtiliyor. 

Feyenoord'un resmi töreni saat 12:00 sıralarında yapılacak. Belediye sabah erken saatlerde Coolsingel’da bariyerler yerleştirerek taraftarların duracağı yerleri belirledi.

©Sonhaber.eu
Fotoğraf: Feyenoord video screenshot

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.