Rotterdam’ın en yoğun ve en işlek alış-veriş merkezlerinin bulunduğu Karel Doormanstraat 392A, adresinde bugün resmi açılışı yapılan Simitçi Dünyası’na Türkler kadar Hollandalı ve diğer uluslara mensup insanlarında yoğun ilgisi gözlemlendi.

Simit Dünyası’nın Hollanda’da Utrecht, Den Haag’dan sonra Rotterdam’da 3. Şubesinin açılışına Simitçi Dünyası’nın kurmaylarından Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erdem, Genel Müdür Levent Yıldırım’ın yanı sıra T.C. Rotterdam Başkonsolos Yardımcısı Konsolos Ulvi Darendeli, T.C. Rotterdam Başkonsolosluğu Ticaret Ateşesi Tarık Gençosmanoğlu ile birlikte yerel siyasetçilerden Zeki Baran katıldı.

Simitçi Dünyası Genel Müdürü Levent Yıldırım, şu anda Türkiye’de ve Türkiye dışında 140 şubeleri olduğunu belirttiği açıklamasında, “ Simitçi Dünyası’nın 4 yıllık bir mazisi var. Bu süre zarfından şube sayımız yurt içinde ve dışında 140 olmuştur. Yurt dışı şube sayımız her geçen gün artmakta. Bizim için önemli olan kaliteden ödün vermemenin yanı sıra açılacak şubelerimizin konumu çok önemli. Şehir merkezlerinde ve her ulusa mensup insanlara bu damak tadımızı ve Simitçi Dünyası’nın ürünlerini tattırmak istiyoruz” dedi.

Konsolos Ulvi Darandeli ise, Simit Dünyası’nın böyle güzel bir bölgede açılmış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında, “ Ben, Simitçi Dünyası’nın kısa sürede bu şehirde yaşayan 150 değişik ulusa mensup insanın vazgeçilmezi olacağına inanıyorum. Bu tür yatırımların Türk iş dünyasının dünya çapında yaptıkları ve Türk markalarını dünya markası yapma yolunda önemli adımlar olarak görüyorum” dedi.

IMG_1025

Hollanda’ya yaza kadar 5 şube daha

Simitçi Düyası Benelüks Master Franchising CEO’su Demet Rençber, kısa süre içinde Hollanda’ya 3.Şubenin açılması hakkında sorumuza verdiği cevapta, 8. Şubeye kadar hazır olduklarını söyledi.

Genç girişimci Rençber, “ Hollanda’da altı ayda 3. Şubemizi açtık. Fakat bunun ön çalışmaları bir buçuk yıl sürdü. Vizyonumuz, Simitçi Dünya kalitesi adı altında dünyaya yemek kültürümüzün bu farklı yönünü sunmak tek amacımız. Simitçi Dünyası’ından çıkan insanların memnun ayrılmaları ve bir kez daha gelmeleri, gelirken yanlarında başkalarını getirmeleri bizim en büyük referansımızdır. “ dedi.

400 metre kare ve iki katlı olan Rotterdam şubesi olarak 60 kişiye iş imkanı da sağlayan Simitçi Dünyası’nın Rotterdam’ın en gözde en kaliteli bir cadde üzerinde olmasının da bir rastlantı olmadığını belirten Rençber, “ Bu caddede olmamız bile kalitemizin bir göstergesidir. Hangi şehirde hangi caddeye şube açacağımız belirlerken daha önce şubelerimizin verileri doğrultusunda karar alıyoruz. “ dedi.

IMG_0725

Hollanda’da bundan sonraki 4. Şubenin hangi şehirde açılacağını sorduğumuz Rençber, sırada 5 şube olduğunu ve bunların ilkinin aralık ayının ilk haftasında Almere şehrinde açılacağını söyledi.

sırası ile açılacak şubelerin; 5 şube olarak Utrecht , 6 şube Delft’de, 7 Şube Almelo’da hazırlıkların tamamladığını sırsı ile yaza kadar açılacağını belirten Rençber, 8. Şube içinse Eindhoven şehrinde görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

©SONHABER.EU