Türkiye'nin ve Avrupalı Türkler'in lider gazetesi SABAH, gayrimenkul sektörünün nabzını tutmaya devam ediyor. İnşaat sektörünün önde gelen firmalarını Avrupalı Türkler'le ekim ayında Almanya'nın Berlin ve Köln şehrinde bir araya getiren SABAH, geçen hafta da Stuttgart'ta dev bir organizasyona imza attı.

Yoğun ilgi gösterilen etkinliğin şimdi ki rotası ise Hollanda’nın liman şehri Rotterdam oldu. 8-9 Aralık tarihlerinde Rotterdam Hilton’da gerçekleşecek buluşmaya Türkiye'nin en önemli inşaat firmaları katılıyor.

Üçüncü adres Frankfurt
Sınırlı sayıda konutun yatırımcıya tanıtıldığı organizasyonların üçüncü adresi ise 15-16 Aralık'ta Almanya’nın ticaret ve finans şehri Frankfurt olacak.

Türkiye'de eylül ayında başlatılan tarihi fırsat kampanyası SABAH'ın Avrupa emlak buluşmalarına damga vurmuştu. 20-21 Ekim'de yapılan Berlin buluşmasında yoğun ilgi gösteren Avrupalı Türkler, 27-28 Ekim'de gerçekleştirilecek olan Köln buluşmasına da yüksek katılım göstermişti.

Toplamda 200 milyon liralık satış yapılan organizasyonda yatırım yapmak isteyen vatandaşları en çok kampanya kapsamında düşük faiz oranıyla fiyatlarda yapılan indirim cezbetmişti.

© SONHABER.EU