Hollanda’dan Türkiye’ye giden ve Bulgaristan’ın Svishtov Ro-Ro terminaline gelen bir tır’da yapılan aramada 250 bin euroya yakın nakit ele geçirdi.

Bulgar yetkililerce yapılan açıklamada; geçtiğimiz hafta Çarşamba günü yerel saatle saat 16:00 sularında Ro-Ro terminaline gelen araçtaki Türk şoför yanında sadece kişisel bagaj taşıdığını ve beyan edilecek bir şey olmadığını belirtti. Ancak bu beyanı yeterli bulmayan gümrük memurları aracı detaylı olarak incelemeye başladı. 

Detaylı arama esnasında aracın kabininde çeşitli yerlere gizlenmiş şekilde destelenmiş şekilde 500, 200, 100, 50, 20, 10 ve 5 euroluk banknotlar ortaya çıkarttı.

Ele geçirilen paranın toplam 249.880 euro olduğu, Türk şoför hakkında yasal işlem başlatıldığı ve ele geçirilen paraya el konulduğu belirtildi.

01-1

Foto: Bulgar Gümrüğü

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın